Butikken
  Wind Power -
The Danish Way
88 sider
Pris 75,00 kr.
Forsendelse 35 kr.
Ved køb fra 10 stk. og flere gives rabat.
Indhent venligst tilbud.
  Billede af bogen”Wind Power – The Danish Way” er den første bog, der fortæller hele historien – om Poul la Cours vindtunnelforsøg i Askov, om de fabrikker, der fremstillede 20.000 møller i perioden 1900–1920, om udnyttelsen af de aerodynamiske erfaringer fra flyindustrien omkring 1920 samt om udviklingen af de moderne vindmøller under og efter 2. verdenskrig.
De syv forfattere bag bogens 10 kapitler har et indgående kendskab til teknologien og historien, og de fører læserne helt frem til en aktuel status for dansk vindkraft i 2009. Bogen er på 88 sider og har et enestående historisk billedmateriale med over 150 illustrationer, og den er udgivet på engelsk, fordi den henvender sig til en international målgruppe. Den er en oplagt gave til alle med interesse i vindkraft. Forordene er skrevet af Connie Hedegaard og Jan Hyllebjerg.
 
         
  DVD-film:
Poul la Cour - Danmarks Edison.
Kassetten indeholder en dansk, en tysk og en engelsk version.
Video varighed: 26 min.
Pris 100,- kr. inkl. moms
Forsendelse 35 kr.
  Nyudgivelse af DVD og CD-Rom: Filmen ”Poul la Cour - Danmarks Edison” er en spændende historie om la Cours arbejde med vind og brintenergi for over 100 år siden. Den foreligger nu i en dansk, tysk og engelsk version på samme DVD. Filmen er produceret af Wessing Film, og spilletiden er 26 minutter. I samme kassette findes også en CD-Rom med historiske artikler, skannede originaldokumenter samt forsøgsbeskrivelser til undervisning i vindenergi. Nyudgivelsen er støttet af EUs Kulturfond og LAG, Landistrikter.dk.
 
         
 

Fra Husmøller til Havmøller
55 sider
Pris 75,- kr. inkl. moms
Forsendelse: 35 kr.


Rabat ved køb af 10 stk. og flere.
Indhent venligst tilbud.

 

Bogen fortæller om udviklingen af danske vindmøller i perioden fra 1862 til i dag. Det var i 1862 at opsætningen af vindmøller blev gjort frit, så alle fik mulighed for at sætte en mølle op.
I 1891 opsatte Poul la Cour sin første elproducerede vindmølle og det var dette arbejde som Johannes Juul senere arbejdede videre med.
Redaktion og layout: Benny Christensen
Billedudvalg og tekst: Jytte Thorndahl og Benny Christensen.
Bogen er udgivet i et fællesskab med Poul la Cour Museet, Danmarks Vindkrafthistorisk Samling, Nordisk Folkecenter og Energimuseet.

 
         
 

Bestilling foretages således:
Send en mail til: plc@poullacour.dk med tydelig angivelse af:

  • e-mail

  • titel på bog/video

  • antal bøger/videoer

 
 

Betaling foretages således:
Overfør totalt beløb,- DKK til konto:
Reg. nr. 9421, konto nr. 8474 198058

 
 

Levering:
Bestillingen afsendes straks efter at betalingen er indgået.

   
         
  Hjem